Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Početna
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Komplet bazen EASYPOOL PLUS

Osnovni KIT komplet za izgradnju i opremanje Liner bazena iz stiropornih "STIROPOOL blokova" sa naglaskom na kvalitetnu opremu bazena.

Predvidjeli smo, da sami izgradite i opremite bazen, a našim iskusnim monterima sa višegodišnjim iskustvom prepustite hidroizolaciju bazena sa 1,5 mm debelom PVC folijom (unutar 50km od našeg sjedišta bez doplate za putne troškove !), pošto je varenje folije posao koji je vrlo zahtjevan, te ga sami ne bi bili u stanju odraditi. 

Također i kod ovih bazena, uz opremu dobijate i sva potrebna detaljna uputstva i savjete za gradnju i opremanje bazena filternim uređajem, kao i uputstva za uporabu bazena nakon pokretanja. 

Bazen Easypool Plus


Ponuđeni osnovni KIT komplet za opremanje bazena možete prema vlastitim željama mijenjati i dopunjavati različitim ugradbenim elementima ili boljim filternim uređajem, dodatnom opremom...

KOMPLET OSNOVNE OPREME ZA GRADNJU EASYPOOL PLUS BAZENA SADRŽI:

  • Posebni stiroporni STIROPOOL blokovi 100 x 25 x 25 cm, za gradnju bazena
  • Ugradbeni elementi za rad bazena (podni ispust, potreban broj skimmera i potreban broj prodora )
  • Filterni uređaj za filtriranje bazenske vode (crpka, filter, 6.putni ventil, potreban filterni pijesak)
  • PVC cijevi za povezivanje ugrađenih elemenata u stijenci bazena sa strojarnicom i potreban spojni materijal (koljena, holenderi, ventili, nosači cijevi, spojnice, ljepilo, .....) za sastavljanje svih elemenata filternog uređaja u strojarnici
  • Uputstva za gradnju
  • Uputstva za uporabu bazena
  • Cijenu za polaganje 1,5 mm debele PVC folije Alkorplan, uključujući montažu (posao izvode iskusni i za taj posao osposobljeni monteri)

Od dodatne opreme smo u osnovni kpl uključili još:

  • bazenske INOX ljestve sa 3 gazišta

 

Za više informacija nazovite 052 463 136, ili nas kontaktirajte na info@bazeni.info