Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » KIT kompleti za bazen - AKCIJA !!!
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.
Naziv Cijena Količina
Kit komplet za bazen 6 x 3mt 32.118,75 KN
Kit komplet za bazen 7 x 3,5mt 34.446,25 KN
Kit komplet za bazen 8 x 4mt 36.830,00 KN
Kit komplet za bazen 9 x 5mt 40.835,00 KN
Kit komplet za bazen 10 x 5mt 44.838,75 KN
DOSTAVA: ZA DETALJE OKO DOSTAVE KONTAKTIRAJTE NAS
POMOĆ PRILIKOM KUPOVINE

Za pomoć prilikom kupovine, izboru i podacima o proizvodima, nazovite
052 463 136 ili nam pišite
na e-poštu info@bazenska-trgovina.hr

Na telefonski broj iznad možete nas kontaktirati u radno vrijeme :

U GLAVNOJ SEZONI,
od 1. travnja do 15. rujna:
- radnim danom od 8:00 do 18:00 h
- i subotom od 8:00 do 12:00 h

IZVAN SEZONE,
od 16. rujna do 31. ožujka:
- radnim danom od 8:00 do 16:00 h.

Više o pomoći prilikom kupovine

Dostava proizvoda: Dobava po narudžbi
DOSTAVA PROIZVODA

Naručeni proizvodi biti će najvjerojatnije dostavljeni već slijedećeg radnog dana. Sve proizvode, koji su dostupni, otpremamo u 2-7 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe i uplate, ukoliko se dostavljaju na osnovi uplate po predračunu. Subotom, nedjeljom i praznicima ne vršimo otpremu.U primjeru posebnih zahtjeva, molimo Vas da iste upišete pod napomene na kraju narudžbe. U primjeru da određeni artikal nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-pošte ili telefonski, te se dogovoriti o dostavi naručenog artikla.

Prodajni uvjeti

Način plaćanja: Plaćanje po predračunu
NAČIN PLAĆANJA

Web trgovina nudi slijedeće mogućnosti plaćanja:

PPLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA
U primjeru da ste se odlučili za plaćanje prilikom preuzimanja, plaćanje ćete izvršiti poštaru prilikom dostave naručenog artikla, te će pošta u Vaše ime izvršiti uplatu na naš račun. Plaćanje prilikom preuzimanja moguće je za kupovinu u ukupnoj vrijednosti do 1.500,00 KN.

PLAĆANJE PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Prilikom izabira plaćanja po predračunu, nakon kupovine biti će Vam poslana obavijest o računu na koji je potrebno izvesti uplatu. U rubriku poziv na broj obvezno navedite broj narudžbe koji ćete zaprimiti u potvrdi o narudžbi na Vašu e-mail adresu.

Prodajni uvjeti

Bazen EASYPOOL

Ugradbeni bazen iz stiropornih blokova te folije debljine 0,8mm, dubine 150cm. Izrada bazena je brza i jednostavna. Komplet opreme sadrži sve potrebno za kvalitetnu izradu bazena. Bazen možete, prema želji i potrebama, opremiti sa mnoštvom dodatne opreme iz naše ponude.

Bazen EASYPOOL namijenjen je svima koji žele bazen izgraditi sami. Prilikom sastavljanja ovog kompleta posebno smo se potrudili kako bi cijena bila pristupačna svima.

Komplet sadrži sve potrebno za gradnju bazena. Posebni stiroporni blokovi, osim brze i jednostavne gradnje, ostvaruju i odličnu toplinsku izolaciju bazena. Način gradnje vrlo je jednostavan. Nakon završetka donje ploče bazena, blokovi se slažu u pravokutnik te se zaliju betonom. Na priložene profile se zatim pričvrsti posebna UV otporna folija debljine 0,8mm, koja se isporučuje u jednom komadu. U kompletu se nalaze potrebne PVC cijevi i spojni materijal te filter i crpka.

Naravno, bazen je moguće opremiti sa dodatnom opremom ( rasvjeta, protutok, masaže, itd... ) što će još dodatno obogatiti trenutke provedene u bazenu.

KIT komplet EASYPOOL sadrži

 • STIROPOR blokove
 • zatvarače za blokove
 • podni ispust 
 • skimmere
 • prodore 
 • povratne mlaznice 
 • alu. objesne profile
 • podložni filc
 • plavu foliju 0,8 mm u jednom komadu
 • pješčani filter
 • potrebne PVC cijevi i spojni materijal
 • INOX ljestve
 • Uputstva za gradnju i uporabu 


  

Napomena:

 • Količina potrebnih tvrdih PVC cijevi u kompletu proračunata je za strojarnicu koja je izgrađena tik uz bazen (u nastavku bazena - vidi skice bazena). Ako strojarnica bude u poliesterskoj montažnoj strojarnici ili u podrumu obližnje zgrade, potrebno je dokupiti potrebne količine cijevi i drugog spojnog materijala. Za instalacije do strojarnice koja je odmaknuta od bazena, preporučujemo uporabu posebnih ojačanih "fleksibilnih" PVC cijevi.
 • Također, i količina potrebnog spojnog materijala za razvod cijevi oko bazena do strojarnice i sastavljanje filternog uređaja, pripremljena je na osnovi prosječne potrošnje. Može se dogoditi da u vašem primjeru prilikom montaže bude viška, odnosno manjka određenih komada ( npr. koljeno, spojnica ili nosač cijevi ).
 • Potrebne suglasnosti i dozvole za gradnju bazena, kao i svi potrebni građevinski radovi ( uključujući i iskop potreban za bazen ) i materijal potreban za gradnju ( beton, armature ) nisu dio ponude i kao takvi nisu obuhvaćeni cijenom
 • Montaža bazena također nije obuhvaćena cijenom. Za cijenu montaže kontaktirajte nas na info@bazeni.info ili nas nazovite na 052 463 136

Slični proizvodi