Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » KIT kompleti za bazen - AKCIJA !!!
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.
Naziv Cijena Količina
6 x 3 45.817,55 KN
7 x 3,5 49.642,05 KN
8 x 4 62.645,36 KN
9 x 5 76.413,58 KN
10 x 5 81.002,97 KN
DOSTAVA: ZA DETALJE OKO DOSTAVE KONTAKTIRAJTE NAS
POMOĆ PRILIKOM KUPOVINE

Za pomoć prilikom kupovine, izboru i podacima o proizvodima, nazovite
052 463 136 ili nam pišite
na e-poštu info@bazenska-trgovina.hr

Na telefonski broj iznad možete nas kontaktirati u radno vrijeme :

U GLAVNOJ SEZONI,
od 1. travnja do 15. rujna:
- radnim danom od 8:00 do 18:00 h
- i subotom od 8:00 do 12:00 h

IZVAN SEZONE,
od 16. rujna do 31. ožujka:
- radnim danom od 8:00 do 16:00 h.

Više o pomoći prilikom kupovine

Dostava proizvoda: Raspoloživo
DOSTAVA PROIZVODA

Naručeni proizvodi biti će najvjerojatnije dostavljeni već slijedećeg radnog dana. Sve proizvode, koji su dostupni, otpremamo u 2-7 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe i uplate, ukoliko se dostavljaju na osnovi uplate po predračunu. Subotom, nedjeljom i praznicima ne vršimo otpremu.U primjeru posebnih zahtjeva, molimo Vas da iste upišete pod napomene na kraju narudžbe. U primjeru da određeni artikal nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-pošte ili telefonski, te se dogovoriti o dostavi naručenog artikla.

Prodajni uvjeti

Način plaćanja: Plaćanje po predračunu
NAČIN PLAĆANJA

Web trgovina nudi slijedeće mogućnosti plaćanja:

PPLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA
U primjeru da ste se odlučili za plaćanje prilikom preuzimanja, plaćanje ćete izvršiti poštaru prilikom dostave naručenog artikla, te će pošta u Vaše ime izvršiti uplatu na naš račun. Plaćanje prilikom preuzimanja moguće je za kupovinu u ukupnoj vrijednosti do 1.500,00 KN.

PLAĆANJE PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Prilikom izabira plaćanja po predračunu, nakon kupovine biti će Vam poslana obavijest o računu na koji je potrebno izvesti uplatu. U rubriku poziv na broj obvezno navedite broj narudžbe koji ćete zaprimiti u potvrdi o narudžbi na Vašu e-mail adresu.

Prodajni uvjeti

EASYPOOL PLUS bazeni

Ugradbeni bazen iz stiropornih blokova te folije debljine 1,5mm, dubine 150cm. Izrada bazena je brza i jednostavna. Komplet opreme sadrži sve potrebno za kvalitetnu izradu bazena. Bazen možete, prema želji i potrebama, opremiti sa mnoštvom dodatne opreme iz naše ponude.

Bazen EASYPOOL namijenjen je svima koji žele bazen skoro u potpunosti izgraditi sami. Prilikom sastavljanja ovog kompleta posebno smo se potrudili kako bi cijena bila pristupačna svima.

Komplet sadrži sve potrebno za gradnju bazena. Posebni stiroporni blokovi, osim brze i jednostavne gradnje, ostvaruju i odličnu toplinsku izolaciju bazena. Način gradnje vrlo je jednostavan. Nakon završetka donje ploče bazena, blokovi se slažu u pravokutnik te se zaliju betonom. Po završenoj gradnji, naši djelatnici postavljaju kutnike, podložni filc, te zatim vare foliju direktno u bazenu te na taj način folija u potpunosti odgovara strukturi bazena. Ovako položena folija ima garanciju od 10 godina na vodotijesnost. U kompletu se nalaze potrebne PVC cijevi i spojni materijal te filter i crpka.

Naravno, bazen je moguće opremiti sa dodatnom opremom ( rasvjeta, protutok, masaže, itd... ) što će još dodatno obogatiti trenutke provedene u bazenu.

KIT komplet EASYPOOL sadrži

 • STIROPOR blok 100 x 25 x 30
 • zatvarače za blokove
 • podni ispust ASTRAL
 • skimmer ASTRAL
 • prodore ASTRAL
 • povratne mlaznice ASTRAL
 • kutnike za foliju i podložni filc sa montažom
 • armiranu PVC foliju 1,5mm ( jednobojnu prema izboru ili sa uzorkom uz doplatu ) sa montažom
 • pješčani filter BLU TOP,
 • potrebne PVC cijevi i spojni materijal
 • INOX ljestve
 • Uputstva za gradnju i uporabu

 

 Na prospektu u privitku možete pronaći cijene za pojedine dimenzije bazena

Napomena:

 • Količina potrebnih tvrdih PVC cijevi u kompletu proračunata je za strojarnicu koja je izgrađena tik uz bazen (u nastavku bazena - vidi skice bazena). Ako strojarnica bude u poliesterskoj montažnoj strojarnici ili u podrumu obližnje zgrade, potrebno je dokupiti potrebne količine cijevi i drugog spojnog materijala. Za instalacije do strojarnice koja je odmaknuta od bazena, preporučujemo uporabu posebnih ojačanih "fleksibilnih" PVC cijevi.
 • Također, i količina potrebnog spojnog materijala za razvod cijevi oko bazena do strojarnice i sastavljanje filternog uređaja, pripremljena je na osnovi prosječne potrošnje. Može se dogoditi da u vašem primjeru prilikom montaže bude viška, odnosno manjka određenih komada ( npr. koljeno, spojnica ili nosač cijevi ).
 • Potrebne suglasnosti i dozvole za gradnju bazena, kao i svi potrebni građevinski radovi ( uključujući i iskop potreban za bazen ) i materijal potreban za gradnju ( beton, armature ) nisu dio ponude i kao takvi nisu obuhvaćeni cijenom
 • Montaža bazena također nije obuhvaćena cijenom. Za cijenu montaže kontaktirajte nas na info@bazeni.info ili nas nazovite na 052 463 136

Slični proizvodi