Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Gradnja bazena » Ugradbeni elementi za LINER bazene » Blokovi za LINER bazen
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Blokovi za LINER bazen

Stiropool blokovi omogućuju brzu gradnju i osiguravaju odličnu toplinsku izolaciju. Sa stiropornim blokovima STIROPOOL , jednostavno i bez poteškoća možete graditi i u vlastitoj režiji.  Gradnja LINER bazena sa stiropornim STIROPOOL blokovima ima niz prednosti pred drugim načinima gradnje.

Bazen je moguće vrlo jednostavno izgraditi, pošto nema potrebe za oplatom kao kod klasičnog betonskog bazena. Bazen je odlično toplinski izoliran. Po završenoj gradnji stijenke bazena su ravne, zato je potrebno minimalno zaglađivanje stijenki. Gradnja bazena iz STIROPOOL blokova dopušta gradnju bazena različitih oblika i dimenzija, sa okruglinama, stepenicama i slično.


Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena