Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Proizvodi od soli » Cigle od soli
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Cigle od soli

Cigle od soli izrađene su od milijun godina stare himalajske soli. Različite boje prikazuju slojeve željeza. Cigle od soli mogu se koristiti za dekoraciju vašeg doma (dnevni boravak, kupaonica, stubište, spavaća soba) ili za dekoraciju wellness prostora i spa centra. Prateći određene smjernice, cigle možete kombinirati u suhim saunama, pogotovo dolaze do izražaja u slanim sobama.

Cigle mogu biti pozadinski osvjetljene te na taj način učiniti prostoriju posebnom. Istovremeno osvjetljena cigla ispušta u prostor visoku koncentraciju negativnih iona, koji su potrebni za opuštanje tijela. U tom slučaju, cigle od soli djeluju kao prirodni ionizator zraka.

Mogućnost kombiniranja sa drvom, kamenom ili drugim materijalima.


Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena