Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Oprema za bazen » Električni ormarići

Obavještavamo cijenjene klijente da će BAZENSKA TEHNIKA d.o.o. zbog korištenja kolektivnog godišnjeg odmora biti ZATVORENA od  15.08.2024  do  09.09.2024 godine.

Sve vaše narudžbe biti će obrađene nakon 09.09.2024 godine

Molimo vas da sve vaše narudžbe predate najkasnije do 12.08.2024, sve narudžbe nakon toga biti če obrađene nakon 09.09.2024

 

 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.
Naziv Cijena Količina
F 1 347,50 EUR (2.618,24 KN)
F 1 S 335,00 EUR (2.524,06 KN)
F 1 S P 3 415,00 EUR (3.126,82 KN)
F 1 V S 545,00 EUR (4.106,30 KN)
F 1 V S P 3 706,00 EUR (5.319,36 KN)
Za kupovinu iznad 1000 KN dostava je besplatna.

POMOĆ PRILIKOM KUPOVINE

Za pomoć prilikom kupovine, izboru i podacima o proizvodima, nazovite
052 463 136 ili nam pišite
na e-poštu info@bazenska-trgovina.hr

Na telefonski broj iznad možete nas kontaktirati u radno vrijeme :

U GLAVNOJ SEZONI,
od 1. travnja do 15. rujna:
- radnim danom od 8:00 do 18:00 h
- i subotom od 8:00 do 12:00 h

IZVAN SEZONE,
od 16. rujna do 31. ožujka:
- radnim danom od 8:00 do 16:00 h.

Više o pomoći prilikom kupovine

Dostava proizvoda: Raspoloživo
DOSTAVA PROIZVODA

Naručeni proizvodi biti će najvjerojatnije dostavljeni već slijedećeg radnog dana. Sve proizvode, koji su dostupni, otpremamo u 2-7 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe i uplate, ukoliko se dostavljaju na osnovi uplate po predračunu. Subotom, nedjeljom i praznicima ne vršimo otpremu.U primjeru posebnih zahtjeva, molimo Vas da iste upišete pod napomene na kraju narudžbe. U primjeru da određeni artikal nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-pošte ili telefonski, te se dogovoriti o dostavi naručenog artikla.

Prodajni uvjeti

Način plaćanja: Plaćanje pouzećem ili po predračunu
NAČIN PLAĆANJA

Web trgovina nudi slijedeće mogućnosti plaćanja:

PPLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA
U primjeru da ste se odlučili za plaćanje prilikom preuzimanja, plaćanje ćete izvršiti poštaru prilikom dostave naručenog artikla, te će pošta u Vaše ime izvršiti uplatu na naš račun. Plaćanje prilikom preuzimanja moguće je za kupovinu u ukupnoj vrijednosti do 1.500,00 KN.

PLAĆANJE PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Prilikom izabira plaćanja po predračunu, nakon kupovine biti će Vam poslana obavijest o računu na koji je potrebno izvesti uplatu. U rubriku poziv na broj obvezno navedite broj narudžbe koji ćete zaprimiti u potvrdi o narudžbi na Vašu e-mail adresu.

Prodajni uvjeti

Električni ormarići

Električni ormarići za strojarnicu kao osnovnu zadaću imaju zaštitu kupača od strujnog udara u slučaju proboja struje na crpki bazena ili ostalim uređajima koji su unutar strojarnice.

Osnovni modeli, uz samu strujnu zaštitu, reguliraju rad filtracije i rasvjete bazena, no moguće je odabrati model prema potrebi, tj prema uređajima koji se nalaze u strojarnici.

Možemo ponuditi ormariće monofazne ili trofazne, koji osim regulacije filtracije i rasvjete mogu biti predviđeni za priključak protustrujnog uređaja, dogrijavanja bazena itd. 

Svaki električni ormarić opremljen je zaštitnim uređajem diferencijalne struje, bolje poznatim kao FID sklopka.

Za bolje razumijevanje sastava ormarića usporedite slijedeće :

F  -  filtracija

1  -  monofazni

3  -  trofazni

V  -  toplinski izmjenjivač

E  -  električni grijač

S  -  reflektor

P  -  protustrujno plivanje

 Znači, ormarić sa oznakom F 1 S, uz FID sklopku, sadrži F upravljanje filtracijom ( timer, termičku zaštitu i prekidač za odabir ručnog ili automatskog rada ), 1 monofazni priključak za crpku filtracije, S osigurač za reflektor u bazenu.

Ormarić sa oznakom F 1 S P 3 sadrži F upravljanje filtracijom, 1 monofazni priključak za crpku filtracije, S osigurač za reflektor u bazenu, P osigurač za protustrujno plivanje, 3 trofazni priključak za crpku protustrujnog plivanja.

Slični proizvodi