Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Wellness oprema i saune » Masažni bazeni - whirlpooli i oprema
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Masažni bazeni - whirlpooli i oprema

MASAŽNI BAZENI - WHIRLPOOLI ili „Jacuzzi", jedan su od ključnih elemenata u wellness prostoru.
Ne vjerujemo da ćete se odlučiti na kupnju masažnog bazena samo jednim klikom u web trgovini. Masažni bazen je proizvod kojega je potrebno uklopiti u prostor. Baš zbog toga, ključan je pravilan izbor i savjet stručne osobe, koja će vam pomoći da lakše odaberete pravi masažni bazen.

To osobito vrijedi ukoliko će masažni bazen biti smješten u wellnessu hotela, penzionu ili na seljačkom turizmu.
Pozivamo vas, da pregledate opise o masažnim bazenima na stranici WHIRLPOOLI.

Za više informacija o masažnim bazenima, načinu ugradnje ili mogućnost izbora, pišite na info@bazenska-trgovina.hr ili nas nazovite na broj telefona 052 463 136, za neobvezujući ogled ili razgovor o mogućnosti izvedbe, isporuci, instalaciji.

U web trgovini nudimo dodatnu opremu i uređaje za masažne bazene, i whirlpoole sa posebno niskim cijenama (sajamski artikli, oštećeni bazeni, rasprodaja salonskih i pokaznih eksponata).


Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena