Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Oprema za bazen » Masažni uređaji
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.
Cijena: 3.295,00 KN
Količina:
Izabrani proizvod dostavljamo vam besplatno!

POMOĆ PRILIKOM KUPOVINE

Za pomoć prilikom kupovine, izboru i podacima o proizvodima, nazovite
052 463 136 ili nam pišite
na e-poštu info@bazenska-trgovina.hr

Na telefonski broj iznad možete nas kontaktirati u radno vrijeme :

U GLAVNOJ SEZONI,
od 1. travnja do 15. rujna:
- radnim danom od 8:00 do 18:00 h
- i subotom od 8:00 do 12:00 h

IZVAN SEZONE,
od 16. rujna do 31. ožujka:
- radnim danom od 8:00 do 16:00 h.

Više o pomoći prilikom kupovine

Dostava proizvoda: Raspoloživo
DOSTAVA PROIZVODA

Naručeni proizvodi biti će najvjerojatnije dostavljeni već slijedećeg radnog dana. Sve proizvode, koji su dostupni, otpremamo u 2-7 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe i uplate, ukoliko se dostavljaju na osnovi uplate po predračunu. Subotom, nedjeljom i praznicima ne vršimo otpremu.U primjeru posebnih zahtjeva, molimo Vas da iste upišete pod napomene na kraju narudžbe. U primjeru da određeni artikal nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-pošte ili telefonski, te se dogovoriti o dostavi naručenog artikla.

Prodajni uvjeti

Način plaćanja: Plaćanje po predračunu
NAČIN PLAĆANJA

Web trgovina nudi slijedeće mogućnosti plaćanja:

PPLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA
U primjeru da ste se odlučili za plaćanje prilikom preuzimanja, plaćanje ćete izvršiti poštaru prilikom dostave naručenog artikla, te će pošta u Vaše ime izvršiti uplatu na naš račun. Plaćanje prilikom preuzimanja moguće je za kupovinu u ukupnoj vrijednosti do 1.500,00 KN.

PLAĆANJE PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Prilikom izabira plaćanja po predračunu, nakon kupovine biti će Vam poslana obavijest o računu na koji je potrebno izvesti uplatu. U rubriku poziv na broj obvezno navedite broj narudžbe koji ćete zaprimiti u potvrdi o narudžbi na Vašu e-mail adresu.

Prodajni uvjeti

UGRADBENI DIJELOVI za vodenu venturi masažu sa dvije JET mlaznice NEPTUN

Masaža NEPTUN namijenjena je za ugradnju u stijenku bazena, najbolje u stijenku odmah do strojarnice zbog bolje snage. Ugradbeni komplet primjeren je za betonske ili zidane liner bazene.  

Komplet ugradbenih dijelova sadrži slijedeće pripremljene elemente za ugradnju u stijenku bazena:

  • 1 x element za usis vode
  • 2 x element za vodenu venturi masažu
  • 1 x element za uklopni gumb

Svi elementi su već pripremljeni za ugradnju.

 U I. fazi ugradnje masaže dovoljno je da ugradite samo ugradbene elemente iz ovog kompleta, te sprovedete cijevi do strojarnice (ukoliko masažni jet-ovi nisu u stijenki između strojarnice i bazena).

Za završavanje vodene masaže OBVEZNO trebate i SET ZA DOVRŠAVANJE. Vidi KOMPLET ZA DOVRŠAVANJE vodene masaže NEPTUN! U kompletu za dovršavanje nalazi se sve potrebno za normalno djelovanje masaže (osim spojnih cijevi)

 

VODENE MASAŽE:
Vodena masaža može biti i protutok. Vodenu masažu moguće je izraditi i posebno sa masažnim JET mlaznicama, različitim ugradbenim elementima za gejzir ili venturi JET prodorima za dodavanje zraka.

Među zračne masaže ubrajamo i posebne gejzire VODA-ZRAK koji djeluju na principu venturijeve cijevi.

Napomena: na dvije slike u prilogu vidi se način ugradnje elemenata u oplatu betonske stijenke bazena i kako se dijelovi pravilno ugrađuju. Vide se vijci u ugradbenim elementima za namještanje prirubnice u primjeru, da bazen bude obložen folijom. Za klasičan betonski bazen prirubnice nisu potrebne. Potreban ugradbeni element za usis vode, na slikama nije vidljiv, pošto se nalazi tik uz dno stijenke bazena.