Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Wellness oprema i saune » Nadzorne-kontrolne jedinice za saune

Poštovani klijenti, obavještavamo vas da će Bazenska tehnika d.o.o. zbog korištenja kolektivnog godišnjeg odmora, biti ZATVORENA od 15.08.2020 do 07.09.2020 

Sve vaše narudžbe biti će obrađene nakon 07.09.2020 !

 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

U ponudi imamo analogne i digitalne nadzorne ploče.

Kod nekih jednostavnih analognih nadzornih ploča moguće je kontrolirati samo peć u sauni, dok kod digitalnih nadzornih ploča više kvalitete, osim peći moguće je regulirati i ostale jedinice u sauni (npr. kombinirano grijanje, rasvjetu, zvučnike, kromoterapiju, itd.)

Većina digitalnih nadzornih ploča ima izbornik na engleskom ili drugom stranom jeziku, kod nekih je moguće izabrati i hrvatski jezik.

Neovisno o jeziku na upravljačkoj ploči, sve su ploče jednostavne za upravljanje, pošto su osim riječi na zaslonu prikazane i sličice koje objašnjavaju na što se određena komanda odnosi.


Moguća potrebna oprema iz odabrane kategorije

Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena