Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Gradnja bazena » Ugradbeni elementi za LINER bazene » Podni ispusti za LINER bazen

Poštovani klijenti, obavještavamo vas da će Bazenska tehnika d.o.o. zbog korištenja kolektivnog godišnjeg odmora, biti ZATVORENA od 20.12.2021 do 10.01.2022 

Sve vaše narudžbe biti će obrađene nakon 10.01.2022 !

Sretan i Blagoslovljen Božić te uspješnu i Sretnu Novu 2022 godinu želi vam Bazenska tehnika

 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Podni ispusti za LINER bazen

Podni ispust za bazen ima u bazenu dvojnu ulogu. Kao prvo služi (osim skimmera ili prelivnog kanala) za usis vode iz bazena, koja zatim kreće u pješčani bazenski filter (filtracija) te se zatim pročišćena vraća u bazen. Dodatno služi i za pražnjenje bazena u primjeru kada je potrebno zbog održavanja ili drugih razloga isprazniti vodu iz bazena. Podni ispusti za LINER bazene  razlikuju se od ispusta za BETONSKE bazene po tome što imaju dodatne brtve i okvire, koji služe za brtvljenje bazenske folije.


Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena