Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Oprema za bazen » Rasvjeta bazena

Poštovani klijenti, obavještavamo vas da će Bazenska tehnika d.o.o. zbog korištenja kolektivnog godišnjeg odmora, biti ZATVORENA od 15.08.2022 do 05.09.2022 

Sve vaše narudžbe biti će obrađene nakon 06.09.2022 !

 

 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Rasvjeta bazena

Skoro pa i nema bazena koji nije osvjetljen sa podvodnim reflektorom. Rasvjeta bazena stvara poseban ugođaj u kućnom vrtu. Noćno plivanje u osvjetljenom bazenu priuštiti će vam trenutke kojih ćete se sjećati i u kasnim zimskim mjesecima. Obično se u bazen ugradi posebno kućište u koje se namjesti podvodni reflektor snage 300 W pri 12 V, koji je hlađen bazenskom vodom. Neke vrste reflektora mogu se opremiti filterima u boji, te se na taj način svjetlosni efekt u bazenu dodatno poveća.


Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena