Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Gradnja bazena » Ugradbeni elementi za LINER bazene » Skimmeri za LINER bazene
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Skimmeri za LINER bazene

Skimmer za bazen je ključni dio sistema za filtraciju bazenske vode kod skimmerskih bazena. Skimmer služi za usis bazenske vode iz bazena, koja zatim kreće kroz pješčani filter (voda dolazi i kroz podni ispust), gdje se filtrira te se pročišćena vraća u bazen kroz povratne mlaznice. (Postoje i bazeni sa prelivnim kanalom, u kojima voda otiče iz bazena preko prelivnog kanala umjesto kroz skimmer) Skimmer je namješten uz sam vrh stijenke bazena. Broj skimmera, koji su potrebni za bazen, ovisi o veličini bazena. Skimmeri za LINER bazene razlikuju se od skimmera za betonske bazene po tome što imaju dodatne brtve i okvire, koji služe za brtvljenje bazenske folije.


Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena