Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Početna
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Pomoć prilikom kupovine u web trgovini

Prilikom kupovine u našoj web trgovini, nudimo vam potpunu potporu i pomoć prilikom kupovine kao i  informacije o pojedinačnim proizvodima i izboru pravog proizvoda za vaše  potrebe. Imamo 15 GODINA iskustva na području prodaje, montaže i održavanja bazena i bazenske tehnike, zato smo uvjereni kako ćemo vas znati pravilno savjetovati.

Kako do pomoći tijekom postupka kupovine i izbora proizvoda za gradnju bazena?

1.) Pomoć na web stranicama

Prilikom odabira pojedinačnog artikla, klikom na detalje istoga biti ćete upoznati sa detaljnim izgledom, dimenzijama i karakteristikama artikla.

2.) Telefonska pomoć

Za pomoć prilikom kupovine i informacijama o proizvodima, slobodno nas kontaktirajte na tel. 052 463 136 , naravno tijekom radnog vremena koje je navedeno niže.

Naše radno vrijeme :

U GLAVNOJ SEZONI, između  21. travnja i 01. rujna: 

  • radnim danom  od     8:00 do 16:00 h
  • subotom            od     8:00 do 13:00 h

IZVAN SEZONE, između 01. rujna i 20. travnja: 

  • radnim danom od     8:00 do 16:00 h.

3.) Pomoć putem elektronske pošte

Za ovaj vid pomoći pišite nam na adresu info@bazenska-trgovina.hr. Na vaše upite odgovoriti ćemo u što kraćem roku isti radni dan ukoliko zaprimimo upit do 3 sata prije kraja radnog vremena,  odnosno slijedeći radni dan ukoliko upit zaprimimo kasnije.

4.) Pomoć i savjetovanje u salonu bazena i bazenske tehnike

Svu potrebnu pomoć i savjetovanje prilikom kupovine nudimo vam i u našem  Salonu bazena i bazenske tehnike u industrijskoj zoni Kaštelir-Labinci, gdje ćete moći pogledati uživo i sve artikle koji su trenutno na lageru, kao i obaviti kupnju direktno u našoj trgovini. Zato vas pozivamo da nas posjetite u našem prodajno izložbenom salonu.

Radno vrijeme salona :

U GLAVNOJ SEZONI, između  21. travnja i 01. rujna: 

  • radnim danom  od     8:00 do 16:00 h
  • subotom            od     8:00 do 13:00 h

IZVAN SEZONE, između 01. rujna i 20. travnja: 

  • radnim danom od     8:00 do 16:00 h.

Uz prethodni dogovor, možete nas posjetiti i izvan radnog vremena, osim nedjelje i praznika.