Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Početna
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Opći uvjeti poslovanja

Kupovina

Kupovinu je moguće ostvariti 24 sata na dan, svaki dan u godini. Kupac izabire i naručuje proizvode iz web trgovine. Potrošač može, do 24 sata nakon poslane elektronske narudžbe, odustati od kupnje slanjem obavijesti o odustajanju  na e-poštu  info@bazenska-trgovina.hr

Cijene

Cijene u web trgovini prikazane su u kunama. Cijene su utvrđene na dan narudžbe i podložne su  dnevnim izmjenama. Sve cijene sadrže uračunat PDV. Slike proizvoda su simbolične i ne predstavljaju karakteristike proizvoda. Prikazane cijene vrijede isključivo za kupnju u web trgovini.

Postupak prilikom kupovine

  • klikom na dugme "u košaricu" dodajete proizvod na listu vaše narudžbe
  • proizvod iz košarice možete odstraniti  klikom na gumb "X"
  • prilikom izmjene količine kliknite na dugme "osvježi količine"
  • nakon pregleda narudžbe kliknite na dugme "potvrdi narudžbu"
  • provjerite svoje podatke i kliknite "nastavi"
  • izaberete način plaćanja i kliknite "nastavi"
  • klikom na dugme "potvrdi narudžbu" šalje se narudžba, koju više nije moguće izmijeniti
  • na vašu elektronsku poštu zaprimiti ćete automatski generiran ispis narudžbe
  • u primjeru da, zbog poteškoća u radu internet mreže ili nekog drugog razloga, niste zaprimili obavijest o narudžbi na vašu elektronsku poštu kontaktirajte nas na info@bazenska-trgovina.hr

Način plaćanja

Web trgovina (web trgovinom upravlja BAZENSKA TEHNIKA d.o.o.) nudi slijedeće mogućnosti plaćanja: plaćanje pouzećem i plaćanje po predračunu (virmansko ili elektronsko).

PLAĆANJE POUZEĆEM
U primjeru da ste se odlučili za plaćanje pouzećem, otkupninu plaćate poštaru prilikom dostave naručenog proizvoda. Plaćanje pouzećem moguće je za narudžbe ukupne vrijednosti do 200,00 EURA

PLAĆANJE PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Kod izbora plaćanja po predračunu, prilikom slanja narudžbe zaprimiti ćete i obavijest o računu na koji je potrebno izvršiti uplatu. U tom primjeru plaćate proviziju za obavljenu transakciju banci, koja će za vas izvršiti plaćanje. Prilikom uplate, u rubrici poziv na broj navedite broj narudžbe.

Pohrana narudžbe

Pristigle elektronske narudžbe, odnosno ugovor o kupnji, pohranjene su u sjedištu poduzeća. Na zahtjev potrošača moguće je kopiju narudžbe poslati na elektronsku poštu odnosno poslati na adresu koja je navedena u narudžbi. Zahtjev se može podnijeti putem elektronske pošte na info@bazenska-trgovina.hr  ili pismeno na adresu sjedišta poduzeća.

Zaštita podataka

Poduzeće BAZENSKA TEHNIKA d.o.o. obvezuje se da će svi podaci, koje nam proslijedite, biti zaštićeni u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i neće biti proslijeđeni trećim osobama ili na kakav drugi način zlorabljeni. Prema želji kupca, podatke možemo upotrijebiti za slanje reklamnih obavijesti.

Zaštita potrošača

Prilikom prodaje poštujemo Zakon o zaštiti potrošača. Isto tako poslujemo u skladu sa Zakonom o elektronskom poslovanju na tržištu.

Podaci na stranicama

Pridržavamo si pravo izmjene sadržaja i drugih podataka općih uvjeta kao i uvjeta web trgovine. Greške su moguće i za njih ne preuzimamo nikakvu odgovornost.

Dostava proizvoda

TROŠKOVI DOSTAVE
Naručenu robu šaljemo putem INTEREUROPE i GLS-a sa kojima imamo ugovor o poslovanju. Cijenu dostave obračunavamo prema važećem cjeniku INTEREUROPE d.o.o. i GLS-a. Kod kupovine iznad 130,00 eura dostava je besplatna. Izuzetak su teži artikli poput pijeska i soli do ukupne težine 50kg, i artikli sa volumenom iznad 1m3, te artikli za koje je navedeno da dostava nije besplatna. Za takve artikle besplatna dostava nije važeća, več je potrebno nazvati za dogovor oko dostave. Cijena dostave, navedena u sklopu narudžbe, sadrži sve troškove, te je konačna.Cijenu dostave za artikle koji zbog svoje težine ili volumena prelaze standardne okvire računamo po komadu. 

DOSTAVA
Naručeni proizvodi najčešće budu dostavljeni već tijekom slijedećeg radnog dana. Sve proizvode koje imamo na zalihi otpremamo u 2-7 radnih dana od zaprimljene narudžbe i uplate, kada se dobavljaju na osnovi načina plaćanja po predračunu. Nedeljom i praznicima otpremu ne vršimo otpremu. U primjeru posebnih zahtjeva, molimo Vas, da iste upišete pod napomene pri dnu narudžbe. U primjeru da određeni proizvod nemamo na zalihi, o tome ćemo Vas obavjestiti elektronskom poštom ili telefonom, te se dogovoriti za dostavu naručenog proizvoda.

Povrat proizvoda

PRAVO POVRATA NARUČENIH PROIZVODA
Sukladno odluci Zakona o zaštiti potrošača, potrošač ima pravo, da u roku četrnaest (14) dana od preuzimanja robe, obavijesti prodavatelja da odustaje od kupnje, i to na elektronsku poštu info@bazenska-trgovina.hr , bez potrebe da navede razlog za svoju odluku. Obavijest je važeća ukoliko je poslana u roku. Jedino za što je kupac vezan je neposredan povrat robe. Robu mora vratiti najkasnije 30 dana nakon obavijesti o odustajanju kupnje. Vraćena roba mora biti nerabljena, neoštećena i u originalnoj ambalaži. Prodavatelj nije dužan zaprimiti pošiljku sa otkupninom ili pošiljku koja nije u skladu sa općim uvjetima poslovanja prodavatelja

Za artikle koji su na sniženju nije moguć povrat.

Adresa za povrat robe prodavatelju:
BAZENSKA TEHNIKA d.o.o.
Poslovna zona Labinci 35
52464 Kaštelir

Proizvod sa kojim niste bili zadovoljni, možemo jednostavno zamijeniti ili vratiti Vam otkupninu. Za povrat otkupnine javite nam broj Vašeg osobnog računa.

Pošiljke sa otkupninom ne zaprimamo!

Reklamacije

U slučaju, da je došlo do oštećenja paketa tijekom transporta, reklamaciju podnesite poštaru te nas o reklamaciji obavijestite na info@bazenska-trgovina.hr .  U slučaju, da ste zaprimili krivi proizvod ili proizvod sa greškom, istoga ćemo zamijeniti ili Vam vratiti novac.