Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Posebna oprema za bazen
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.
Naziv Cijena Količina
gumi čep fi 50 (1,1/2") 9,00 EUR (67,81 KN)
gumi čep fi 63 (2") 12,00 EUR (90,41 KN)
Za kupovinu iznad 1000 KN dostava je besplatna.

POMOĆ PRILIKOM KUPOVINE

Za pomoć prilikom kupovine, izboru i podacima o proizvodima, nazovite
052 463 136 ili nam pišite
na e-poštu info@bazenska-trgovina.hr

Na telefonski broj iznad možete nas kontaktirati u radno vrijeme :

U GLAVNOJ SEZONI,
od 1. travnja do 15. rujna:
- radnim danom od 8:00 do 18:00 h
- i subotom od 8:00 do 12:00 h

IZVAN SEZONE,
od 16. rujna do 31. ožujka:
- radnim danom od 8:00 do 16:00 h.

Više o pomoći prilikom kupovine

Dostava proizvoda: Raspoloživo
DOSTAVA PROIZVODA

Naručeni proizvodi biti će najvjerojatnije dostavljeni već slijedećeg radnog dana. Sve proizvode, koji su dostupni, otpremamo u 2-7 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe i uplate, ukoliko se dostavljaju na osnovi uplate po predračunu. Subotom, nedjeljom i praznicima ne vršimo otpremu.U primjeru posebnih zahtjeva, molimo Vas da iste upišete pod napomene na kraju narudžbe. U primjeru da određeni artikal nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-pošte ili telefonski, te se dogovoriti o dostavi naručenog artikla.

Prodajni uvjeti

Način plaćanja: Plaćanje pouzećem ili po predračunu
NAČIN PLAĆANJA

Web trgovina nudi slijedeće mogućnosti plaćanja:

PPLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA
U primjeru da ste se odlučili za plaćanje prilikom preuzimanja, plaćanje ćete izvršiti poštaru prilikom dostave naručenog artikla, te će pošta u Vaše ime izvršiti uplatu na naš račun. Plaćanje prilikom preuzimanja moguće je za kupovinu u ukupnoj vrijednosti do 1.500,00 KN.

PLAĆANJE PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Prilikom izabira plaćanja po predračunu, nakon kupovine biti će Vam poslana obavijest o računu na koji je potrebno izvesti uplatu. U rubriku poziv na broj obvezno navedite broj narudžbe koji ćete zaprimiti u potvrdi o narudžbi na Vašu e-mail adresu.

Prodajni uvjeti

Gumeni čep sa vijkom za brtvljenje cijevi

Gumeni čep je vrlo upotrebljiv kada želite brzo i jednostavno zabrtviti cijevi između bazena i strojarnice.

Na primjer prilikom popravka oštećenja na cijevima u strojarnici bazena, a kada bazen ne želite isprazniti. Vrlo je upotrebljiv za brtvljenje cijevi kod prezimljavanja bazena, ako želite imati bazen napunjen vodom, a da cijevi budu prazne.

Gumeni čep je vrlo jednostavan za namještanje, pošto je konusni te dobro naliježe na otvore, priloženim vijkom jednostavno se stegne i ostvaruje odlično brtvljenje. 

Ukoliko brtvite povratnu mlaznicu, morate najprije odviti unutarnji dio mlaznice te zatim namjestiti gumeni čep kojega zatezanjem vijka snažno fiksirate u mlaznicu. Na sličan način možete zabrtviti i ostale otvore u bazenu, whirlpoolu ili svugdje gdje promjer gumenog čepa to dopušta.

 

 

POMOĆ I DODATNI SADRŽAJI!

Više na stranici: Priprema bazena za zimski period

Slični proizvodi