Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » KIT kompleti za bazen - AKCIJA !!!

Obavještavamo cijenjene klijente da će BAZENSKA TEHNIKA d.o.o. zbog korištenja kolektivnog godišnjeg odmora biti ZATVORENA od  15.08.2024  do  09.09.2024 godine.

Sve vaše narudžbe biti će obrađene nakon 09.09.2024 godine

Molimo vas da sve vaše narudžbe predate najkasnije do 12.08.2024, sve narudžbe nakon toga biti če obrađene nakon 09.09.2024

 

 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

KIT kompleti za bazen - AKCIJA !!!

KIT kompleti za izgradnju i opremanje Liner bazena iz stiropornih "EasyPool termo blokova" i vodotjesne folije u jednom komadu, kao i KIT kompleti za betonske bazene, za sve one koji žele bazen izgraditi sami. Zajedno sa opremom isporučuju se detaljna uputstva i savjeti potrebni za izgradnju i opremanje bazena. Osim samog bazena, možete dokupiti i mnogo dodatne opreme koju isto tako jednostavno ugradite u bazen.

Prilikom sastavljanja ovog kompleta, dodatno smo se potrudili kako bi cijena bila vrlo ugodna i prihvatljiva za sve.


 • KIT KOMPLETI ZA BETONSKE BAZENE - AKCIJA !!!

  KIT KOMPLETI ZA BETONSKE BAZENE - AKCIJA !!!

  Imate u planu izgraditi betonski bazen u vlastitoj režiji, a niste sigurni što vam je sve potrebno za opremanje bazena?

  Naši KIT kompleti za betonske bazene sadrže sve potrebno za normalno funkcioniranje bazena, od ugradbenih elemenata, cijevi i fitinga, pa sve do filternog uređaja.

   

  Stara cijena: 1.692,60 EUR
  Cijena sa popustom: 1.354,08EUR
  (10.202,32 KN)
Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena