Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Bazenske kupole » Bazenske kupole STANDARD
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Bazenske kupole STANDARD

Pomične kupole za bazene ROYAL DOLPHIN STANDARD izrađene su iz kvalitetnih materijala europskih proizvođača, iako za razliku od modela ROYAL DOLPHIN ADVANCED i ROYAL DOLPHIN STRONG LINE, dobavljive samo u određenim dimenzijama (vidi raspoložive dimenzije kupola) te nije moguća prilagodba posebnim zahtjevima kupca. Sa druge strane, to znači da zbog standardizacije dimenzija i samim time i optimizacije proizvodnje, možemo ponuditi vrlo kvalitetnu bazensku kupolu po izuzetno konkurentnoj cijeni! Ukoliko i dimenzije vašeg bazena odgovaraju raspoloživim dimenzijama bazenske kupole, onda je bazenska kupola ROYAL DOLPHIN STANDARD odličan izbor za vaš bazen.

Bazenske kupole izrađene su na način, da ih jednostavno možete montirati sami bez pomoći stručnjaka, čime još dodatno uštedite na cijeni kupole..


Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena