Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » PVC spojni materijal (Cijevi i fitinzi)
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.
Naziv Cijena Količina
Tvrda PVC cijev fi 20 2,40 EUR (18,08 KN)
Tvrda PVC cijev fi 25 2,90 EUR (21,85 KN)
Tvrda PVC cijev fi 32 3,20 EUR (24,11 KN)
Tvrda PVC cijev fi 40 4,00 EUR (30,14 KN)
Tvrda PVC cijev fi 50 4,80 EUR (36,17 KN)
Tvrda PVC cijev fi 63 7,70 EUR (58,02 KN)
Tvrda PVC cijev fi 75 10,90 EUR (82,13 KN)
Tvrda PVC cijev fi 90 16,40 EUR (123,57 KN)
Za kupovinu iznad 1000 KN dostava je besplatna.

POMOĆ PRILIKOM KUPOVINE

Za pomoć prilikom kupovine, izboru i podacima o proizvodima, nazovite
052 463 136 ili nam pišite
na e-poštu info@bazenska-trgovina.hr

Na telefonski broj iznad možete nas kontaktirati u radno vrijeme :

U GLAVNOJ SEZONI,
od 1. travnja do 15. rujna:
- radnim danom od 8:00 do 18:00 h
- i subotom od 8:00 do 12:00 h

IZVAN SEZONE,
od 16. rujna do 31. ožujka:
- radnim danom od 8:00 do 16:00 h.

Više o pomoći prilikom kupovine

Dostava proizvoda: Raspoloživo
DOSTAVA PROIZVODA

Naručeni proizvodi biti će najvjerojatnije dostavljeni već slijedećeg radnog dana. Sve proizvode, koji su dostupni, otpremamo u 2-7 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe i uplate, ukoliko se dostavljaju na osnovi uplate po predračunu. Subotom, nedjeljom i praznicima ne vršimo otpremu.U primjeru posebnih zahtjeva, molimo Vas da iste upišete pod napomene na kraju narudžbe. U primjeru da određeni artikal nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-pošte ili telefonski, te se dogovoriti o dostavi naručenog artikla.

Prodajni uvjeti

Način plaćanja: Plaćanje pouzećem ili po predračunu
NAČIN PLAĆANJA

Web trgovina nudi slijedeće mogućnosti plaćanja:

PPLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA
U primjeru da ste se odlučili za plaćanje prilikom preuzimanja, plaćanje ćete izvršiti poštaru prilikom dostave naručenog artikla, te će pošta u Vaše ime izvršiti uplatu na naš račun. Plaćanje prilikom preuzimanja moguće je za kupovinu u ukupnoj vrijednosti do 1.500,00 KN.

PLAĆANJE PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Prilikom izabira plaćanja po predračunu, nakon kupovine biti će Vam poslana obavijest o računu na koji je potrebno izvesti uplatu. U rubriku poziv na broj obvezno navedite broj narudžbe koji ćete zaprimiti u potvrdi o narudžbi na Vašu e-mail adresu.

Prodajni uvjeti

Tvrda PVC cijev PN 10 VAG

Debelostijenske tvrde PVC cijevi PN 10 se prije svega upotrebljavaju za spajanje instalacija bazena i akvarija, kao i za izradu centralnih sistema za usisavanje u kućama, itd...

PVC tvrde cijevi u kombinaciji sa PVC spojnim materijalom omogućuju brzo i jednostavno sastavljanje cijevnih razvoda različitih dimenzija.

Tvrde PVC cijevi dobavljive su u različitim mjerama. Označena mjera cijevi, na primjer fi 50, uvijek znači da je vanjski presjek (promjer) cijevi 50 mm (fi 63 je 63 mm, itd...), odnosno nešto manji, tako da je omogućeno odlično spajanje (ljepljenje) cijevi sa ostalim spojnim materijalom.

Spajanje cijevi sa spojnim materijalom izvodi se posebnim ljepilom za PVC. Za spajanje dvaju komada savitljive PVC cijevi upotrebljavaju se posebne "spojnice za ljepljenje" ili drugi potreban spojni materijal (koljena, T-komadi, itd...) potrebnog promjera.

Uvijek su na raspolaganju tvrde PVC cijevi sa presjecima između fi 20 mm i fi 90 mm.

Boja:   siva 

Cijena je za 1 m dužni cijevi.

DOSTAVA:  Običnom brzom poštom možemo dostaviti cijevi do dužine 2 m u komadu. Za veće količine cijevi (iznad 6 m) cijevi dostavljamo posebnim transportom u standardnoj dužini od 3 metra.

Zato za cijevi  dostava prilikom kupnje iznad 1000 KN  nije besplatna!!! 

 

Slični proizvodi