Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Čišćenje bazena » Roboti za čišćenje bazena
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.
Naziv Cijena Količina
ALPHA IQ RA6300 1.840,00 EUR (13.863,48 KN)
ALPHA IQ RA6500 1.980,00 EUR (14.918,31 KN)
ALPHA IQ RA6700 2.070,00 EUR (15.596,42 KN)
ALPHA IQ RA6800 2.095,00 EUR (15.784,78 KN)
ALPHA IQ RA6900 2.185,00 EUR (16.462,88 KN)
Izabrani proizvod dostavljamo vam besplatno!

POMOĆ PRILIKOM KUPOVINE

Za pomoć prilikom kupovine, izboru i podacima o proizvodima, nazovite
052 463 136 ili nam pišite
na e-poštu info@bazenska-trgovina.hr

Na telefonski broj iznad možete nas kontaktirati u radno vrijeme :

U GLAVNOJ SEZONI,
od 1. travnja do 15. rujna:
- radnim danom od 8:00 do 18:00 h
- i subotom od 8:00 do 12:00 h

IZVAN SEZONE,
od 16. rujna do 31. ožujka:
- radnim danom od 8:00 do 16:00 h.

Više o pomoći prilikom kupovine

Dostava proizvoda: Raspoloživo
DOSTAVA PROIZVODA

Naručeni proizvodi biti će najvjerojatnije dostavljeni već slijedećeg radnog dana. Sve proizvode, koji su dostupni, otpremamo u 2-7 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe i uplate, ukoliko se dostavljaju na osnovi uplate po predračunu. Subotom, nedjeljom i praznicima ne vršimo otpremu.U primjeru posebnih zahtjeva, molimo Vas da iste upišete pod napomene na kraju narudžbe. U primjeru da određeni artikal nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-pošte ili telefonski, te se dogovoriti o dostavi naručenog artikla.

Prodajni uvjeti

Način plaćanja: Plaćanje po predračunu
NAČIN PLAĆANJA

Web trgovina nudi slijedeće mogućnosti plaćanja:

PPLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA
U primjeru da ste se odlučili za plaćanje prilikom preuzimanja, plaćanje ćete izvršiti poštaru prilikom dostave naručenog artikla, te će pošta u Vaše ime izvršiti uplatu na naš račun. Plaćanje prilikom preuzimanja moguće je za kupovinu u ukupnoj vrijednosti do 1.500,00 KN.

PLAĆANJE PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Prilikom izabira plaćanja po predračunu, nakon kupovine biti će Vam poslana obavijest o računu na koji je potrebno izvesti uplatu. U rubriku poziv na broj obvezno navedite broj narudžbe koji ćete zaprimiti u potvrdi o narudžbi na Vašu e-mail adresu.

Prodajni uvjeti

Zodiac ALPHA iQ

ZODIAC ALPHA 6000 iQ je trenutno najinovativnija serija bazenskih čistača na tržištu. Pred ostalim čistačima razlikuje se po nizu tehnoloških prednosti, te isto prikazuje kroz 15 međunarodno prijavljenih patenata!

Inovativna tehnologija izvedbe sa hibridnim pogonom omogućuje usisavanje sa samo jednim motorom-crpkom, uz istovremeno 30% većom usisnom snagom koja ne opada niti kada je košarica puna smeća. Upravljanje je izuzetno pojednostavljeno. Umjesto platnene vrećice za smeće sada je u čistaču posebna košarica, koja uvelike pridonosi jednostavnosti prilikom čišćenja. Čistač je opremljen rotirajućim četkama koje se vrte 5 x brže od pogonskih kotača.

Novi model nudi upravljanje na sva četiri kotača, znači sada ne postoji mogućnost da se prilikom penjanja po stepenicama u bazenu robot zaglavi između dvije stube.

Modeli iQ opremljeni su bluetooth i wi-fi prijemnikom, te je moguća komunikacija putem pametnog telefona pomoću aplikacije AQUALINK, koju možete preuzeti sa googleplay trgovine za android 5.0 ili noviji, ili istore za iphone iOS 11.0 ili noviji.

Modelima ALPHA 6500 iQ i 6700 iQ moguće je upravljanje kretanja putem aplikacije, dok model 6300 iQ putem aplikacije nema tu mogućnost. Svi modeli putem aplikacije prikazuju stanje te mod rada.  

Oprema čistača: 4 kotača za kretanje, 2 x rotirajuće četke na prednjoj strani, košarica za smeće (nije vrećica!), transpotna kolica sa upravljačkim ormarom. 

Namijenjen za čišćenje bazena do 12 x 6 m svih oblika.

Tri ciklusa rada: Quick mode, Smart mode, Ultra mode
Protok crpke:   16 m3/h
Dužina kabela:  18 m

Garancija 24 mjeseci.

Opremljen je sa posebnom elektronskom zaštitom protiv izlaska iz bazena, te je tako prikladan i za preljevne bazene, te i zaštitom koja spriječava rad na suhom.

Čistači su opremljeni brojačem radnih ciklusa, koji se mogu očitati prilikom možebitnog servisiranja čistača.

Usto, uz inovativnu tehnologiju LIFT SYSTEM omogućuje jednostavnije izvlačenje iz bazena.

Općenito o čistačima za bazene 

Čistači su namijenjeni za čišćenje kućnih bazena. Djeluju automatski i neovisno o sitemu filtracije bazena.

Odlikuju se višegodišnjim radom bez poteškoća, zato spadaju među najizdržljivije čistače na tržištu. 

Slični proizvodi