Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Gradnja bazena » Ugradbeni elementi u boji
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.
Naziv Cijena Količina
Mlaznica ASTRAL boja BEIGE 278,00 KN
Mlaznica ASTRAL boja SIVA 278,00 KN
Mlaznica ASTRAL boja ANTRACIT 278,00 KN
Za kupovinu iznad 1000 KN dostava je besplatna.

POMOĆ PRILIKOM KUPOVINE

Za pomoć prilikom kupovine, izboru i podacima o proizvodima, nazovite
052 463 136 ili nam pišite
na e-poštu info@bazenska-trgovina.hr

Na telefonski broj iznad možete nas kontaktirati u radno vrijeme :

U GLAVNOJ SEZONI,
od 1. travnja do 15. rujna:
- radnim danom od 8:00 do 18:00 h
- i subotom od 8:00 do 12:00 h

IZVAN SEZONE,
od 16. rujna do 31. ožujka:
- radnim danom od 8:00 do 16:00 h.

Više o pomoći prilikom kupovine

Dostava proizvoda: Predviđeni rok dobave je 10 do 20 radnih dana.
DOSTAVA PROIZVODA

Naručeni proizvodi biti će najvjerojatnije dostavljeni već slijedećeg radnog dana. Sve proizvode, koji su dostupni, otpremamo u 2-7 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe i uplate, ukoliko se dostavljaju na osnovi uplate po predračunu. Subotom, nedjeljom i praznicima ne vršimo otpremu.U primjeru posebnih zahtjeva, molimo Vas da iste upišete pod napomene na kraju narudžbe. U primjeru da određeni artikal nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-pošte ili telefonski, te se dogovoriti o dostavi naručenog artikla.

Prodajni uvjeti

Način plaćanja: Plaćanje pouzećem ili po predračunu
NAČIN PLAĆANJA

Web trgovina nudi slijedeće mogućnosti plaćanja:

PPLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA
U primjeru da ste se odlučili za plaćanje prilikom preuzimanja, plaćanje ćete izvršiti poštaru prilikom dostave naručenog artikla, te će pošta u Vaše ime izvršiti uplatu na naš račun. Plaćanje prilikom preuzimanja moguće je za kupovinu u ukupnoj vrijednosti do 1.500,00 KN.

PLAĆANJE PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Prilikom izabira plaćanja po predračunu, nakon kupovine biti će Vam poslana obavijest o računu na koji je potrebno izvesti uplatu. U rubriku poziv na broj obvezno navedite broj narudžbe koji ćete zaprimiti u potvrdi o narudžbi na Vašu e-mail adresu.

Prodajni uvjeti

Povratna mlaznica ASTRAL LINER

Povratna mlaznica ima sa zadnje strane unutarnji priključak fi 50 za ljepljenje i vanjski navoj 2 ". Izrađena je iz ABS materijala.  Prilikom namještanja navrne se na prodor (sa unutarnjim navojem 2 ") za liner bazene (moguće i u običan prodor za betonske bazene ili drugu spojnicu sa navojem) ili se kod limenih bazena pričvrsti na kućište sa priloženom maticom. 

Voda se kod povratka u bazen usmjeruje sa kuglicom u sredini mlaznice. Možemo također i izabrati između tri presjeka otvora dovoda vode, i to: fi 14 mm za 3000 l/h, fi 20 mm za 5000 l/h in fi 25 mm za protok 7000 l/h.

U kompletu su: prirubnica sa brtvama, vijcii za prirubnicu, matica za pričvršćivanje na limenu stijenku (panelni i montažni bazeni), kuglica za usmjeravanje vode sa prilagodljivim protokom (3 mogućnosti protoka) i ukrasni pokrov kojega je moguće zamijeniti.

Mogućnost: mlaznicu je moguće ugraditi u stijenku liner bazena i bez prodora, na način da ju najprije produžite običnom PVC cijevi fi 50.