Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Wellness oprema i saune » Arome, mirisi, peeling, kreme i slično.
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Aromaterapija je oblik alternativne medicine koja koristi eterična ulja u terapeutske svrhe za poboljšanje općenitog i psihofizičkog zdravlja. Metoda nije nova, koristile su ju i drevne civilizacije. Djeluje na nekoliko načina, kroz udisanje mirisa, kao i kroz kožu. Efekti eteričnih ulja prenose se sve do mozga i tako automatski djeluje na tijelo i psihu.

Nekoliko razloga govori u prilog korištenju aromaterapije, međutim kako bi eterična ulja stvarno djelovala, moraju biti pomno odabrana. Cilj aromaterapije je poboljšanje vašeg zdravlja i ostvarenje dobrog osjećaja, zbog toga vam nudimo širok izbor aroma i mirisa za različite prigode i stanja.

Nudimo proizvode za uporabu u finskim i turskim saunama, kao i proizvode za masažne bazene.
Osim eteričnih ulja, također nudimo peeling i kreme za tijelo, koje se uglavnom koriste u sauni.

 


Moguća potrebna oprema iz odabrane kategorije

Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena