Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Njega bazenske vode » Sredstva za bistrenje
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.
Cijena: 10,00 EUR (75,35 KN)
Količina:
Za kupovinu iznad 1000 KN dostava je besplatna.

POMOĆ PRILIKOM KUPOVINE

Za pomoć prilikom kupovine, izboru i podacima o proizvodima, nazovite
052 463 136 ili nam pišite
na e-poštu info@bazenska-trgovina.hr

Na telefonski broj iznad možete nas kontaktirati u radno vrijeme :

U GLAVNOJ SEZONI,
od 1. travnja do 15. rujna:
- radnim danom od 8:00 do 18:00 h
- i subotom od 8:00 do 12:00 h

IZVAN SEZONE,
od 16. rujna do 31. ožujka:
- radnim danom od 8:00 do 16:00 h.

Više o pomoći prilikom kupovine

Dostava proizvoda: Raspoloživo
DOSTAVA PROIZVODA

Naručeni proizvodi biti će najvjerojatnije dostavljeni već slijedećeg radnog dana. Sve proizvode, koji su dostupni, otpremamo u 2-7 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe i uplate, ukoliko se dostavljaju na osnovi uplate po predračunu. Subotom, nedjeljom i praznicima ne vršimo otpremu.U primjeru posebnih zahtjeva, molimo Vas da iste upišete pod napomene na kraju narudžbe. U primjeru da određeni artikal nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-pošte ili telefonski, te se dogovoriti o dostavi naručenog artikla.

Prodajni uvjeti

Način plaćanja: Plaćanje pouzećem ili po predračunu
NAČIN PLAĆANJA

Web trgovina nudi slijedeće mogućnosti plaćanja:

PPLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA
U primjeru da ste se odlučili za plaćanje prilikom preuzimanja, plaćanje ćete izvršiti poštaru prilikom dostave naručenog artikla, te će pošta u Vaše ime izvršiti uplatu na naš račun. Plaćanje prilikom preuzimanja moguće je za kupovinu u ukupnoj vrijednosti do 1.500,00 KN.

PLAĆANJE PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Prilikom izabira plaćanja po predračunu, nakon kupovine biti će Vam poslana obavijest o računu na koji je potrebno izvesti uplatu. U rubriku poziv na broj obvezno navedite broj narudžbe koji ćete zaprimiti u potvrdi o narudžbi na Vašu e-mail adresu.

Prodajni uvjeti

Flockfix tekući 1 l

Sredstvo za oklanjanje mutnoće vode u bazenima za plivanje.

Najbolje djeluje u području pH-vrijednosti od 7.0 do 7.4. Upotrebljava se nerazrijeđen, djeluje pH-neutralno.

Bazeni sa pješčanim filterom: 50 do 100 ml preparata na 10 m3 bazenske vode, uz uključenu filtraciju polako ulijevajte u skimer. Nakon 2 do 3 dana, izvršite pranje filtera. Još bolji učinak ostvariti ćete ako spužvicu natopite sa 50 do 100 ml preparata te ju stavite u skimer. Na taj način ostvarujete kontinuiranu  flokulaciju (pahuljanje).

Bazeni sa kartušnim filterom: sredstvo uporabljajte kod isključene filtracije. Kada nastanu pahulje, pustite da se slegnu na dno bazena, te ih zatim usisajte. Nakon toga uključite filtraciju.

*Sredstvo nikada ne miješati sa drugim kemikalijama!
*Proizvod čuvajte izvan dosega djece, u zatvorenoj originalnoj ambalaži. Čuvati na hladnom i od sunca zaštićenom mjestu.

POMOĆ I DODATNI SADRŽAJI!

Više na stranici: Njega bazenske vode

Slični proizvodi