Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Njega bazenske vode » Sredstva za spriječavanje algi
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Sredstva za spriječavanje algi

Alge predstavljaju hranu za bakterije. Kako bi osigurali potpunu higijensku kvalitetu vode, potrebno je spriječiti nastajanje algi u bazenu. Sa preventivnim doziranjem uštedjeti ćete i na sredstvima za dezinfekciju.


 • Alba 1L

  Alba 1L

  Tekući, vrlo pjenušavi koncentrat koji ne sadrži klor, pH neutralan, razrijeđen je bez okusa i mirisa, u vodi ne reagira sa uobičajenim sredstvima za njegu vode, dezinficira također i tuš kabine i podove.

  Cijena: 12,00 EUR
  (90,41 KN)
 • Alba 3 L

  Alba 3 L

  Tekući, vrlo pjenušavi koncentrat, koji ne sadrži klor, pH-neutralan, razrijeđen je bez okusa i mirisa, u vodi ne reagira sa uobičajenim sredstvima za njegu vode, koristi se i za dezinficiranje tuš kabina i podova.

  Cijena: 26,00 EUR
  (195,90 KN)
 • Alba Super 1 L

  Alba Super 1 L

  Koncentrat za uništavanje algi, bakterija i gljivica u bazenima za plivanje. U potpunosti nepjenušav; odličan za uporabu u bazenima sa protutočnim uređajima i masažama i u whirploolima, pH-neutralan, razrijeđen je bez okusa i mirisa, u vodi ne reagira sa uobičajenim sredstvima za njegu vode, postojan na višim temperaturama i jakoj sunčevoj svjetlosti, idealan za mjerno-regulacijsku tehniku.

  Cijena: 21,50 EUR
  (161,99 KN)
 • ZIMSKI ALGICID - Calzelos 1 L

  ZIMSKI ALGICID - Calzelos 1 L

  Bezfosfatno sredstvo za prezimljavanje bazena za plivanje, vrlo snažno djelovanje protiv algi i protiv taloženja vodenog kamenca.

  Cijena: 15,00 EUR
  (113,02 KN)
Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena