Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Njega bazenske vode » Sredstva za dezinfekciju vode
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.
Naziv Cijena Količina
Klor granulat 1kg 90,00 KN
Za kupovinu iznad 1000 KN dostava je besplatna.

POMOĆ PRILIKOM KUPOVINE

Za pomoć prilikom kupovine, izboru i podacima o proizvodima, nazovite
052 463 136 ili nam pišite
na e-poštu info@bazenska-trgovina.hr

Na telefonski broj iznad možete nas kontaktirati u radno vrijeme :

U GLAVNOJ SEZONI,
od 1. travnja do 15. rujna:
- radnim danom od 8:00 do 18:00 h
- i subotom od 8:00 do 12:00 h

IZVAN SEZONE,
od 16. rujna do 31. ožujka:
- radnim danom od 8:00 do 16:00 h.

Više o pomoći prilikom kupovine

Dostava proizvoda: Raspoloživo
DOSTAVA PROIZVODA

Naručeni proizvodi biti će najvjerojatnije dostavljeni već slijedećeg radnog dana. Sve proizvode, koji su dostupni, otpremamo u 2-7 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe i uplate, ukoliko se dostavljaju na osnovi uplate po predračunu. Subotom, nedjeljom i praznicima ne vršimo otpremu.U primjeru posebnih zahtjeva, molimo Vas da iste upišete pod napomene na kraju narudžbe. U primjeru da određeni artikal nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-pošte ili telefonski, te se dogovoriti o dostavi naručenog artikla.

Prodajni uvjeti

Način plaćanja: Plaćanje pouzećem ili po predračunu
NAČIN PLAĆANJA

Web trgovina nudi slijedeće mogućnosti plaćanja:

PPLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA
U primjeru da ste se odlučili za plaćanje prilikom preuzimanja, plaćanje ćete izvršiti poštaru prilikom dostave naručenog artikla, te će pošta u Vaše ime izvršiti uplatu na naš račun. Plaćanje prilikom preuzimanja moguće je za kupovinu u ukupnoj vrijednosti do 1.500,00 KN.

PLAĆANJE PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Prilikom izabira plaćanja po predračunu, nakon kupovine biti će Vam poslana obavijest o računu na koji je potrebno izvesti uplatu. U rubriku poziv na broj obvezno navedite broj narudžbe koji ćete zaprimiti u potvrdi o narudžbi na Vašu e-mail adresu.

Prodajni uvjeti

Klor granulat

Stabilizirani klor u čvrstom obliku, sadrži 56% aktivnog klora, primjeren je također i za vrlo tvrdu vodu, topi se brzo i bez ostataka. Stabiliziran je protiv brzog razgrađivanja kod viših temperatura i utjecaja sunca.

UPORABA:
Idealna pH-vrijednost: 7,1 - 7,4. Idealna koncentracija klora: 0,6 - 1,0 mg/l. Kod prvog punjenja bazena dodajte približno 80 -100 g granulata na 10 m3 vode. Za dugotrajno doziranje svakih 3-6 dana dodajte 35 g granulata na 10 m3. Za šok kloriranje (nakon nevremena, kod većeg broja kupača, itd.), dodajte 80-120 g granulata na 10 m3. Klor u pravilu dodajemo navečer. Koncentraciju klora i pH-vrijednost provjeravajte svaki tjedan. Granulat najprije rastopite u vjedru vode te ga zatim uzduž bazenskog ruba polako ulijte u vodu! Sredstvo nikada ne miješajte sa drugim kemikalijama!

POMOĆ I DODATNI SADRŽAJI!

Više na stranici: Njega bazenske vode

Slični proizvodi