Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Bazenska pokrivala za pokrivanje bazena i zaštitu » Termo pokrivala za bazen
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Termo pokrivala za bazen

Termopokrivala za bazene se najviše upotrebljavaju kod vanjskih bazena na proljeće za čim brže dogrijavanje vode uz pomoć sunca (najjeftinije solarno dogrijavanje), te krajem ljeta kako bi održali dovoljno visoku temperaturu vode u bazenu i na taj način produžili sezonu kupanja.. Termopokrivalo pliva na bazenskoj vodi i zbog svoje strukture spriječava rashlađivanje vode i hlapljenje, te djelimično i štiti bazen od nečistoća. Posebno je važno spriječiti ishlapljivanje vode kod unutarnjih bazena, pošto osim samog gubitka temperature, spriječavamo i skupljanje vlage u prostoru uz bazen. Termopokrivala se obično namataju na posebne namotače koji omogućuju brzo pokrivanje ili otkrivanje bazena.  

 

 


Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena