Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Oprema za bazen » Masažni uređaji
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Masažni uređaji

Masažni uređaji su uređaji koji djeluju na način da kroz masažne mlaznice ubrizgamo veliku količinu vode ili zraka koja će djelovati na naše tijelo. Masaža može biti izvedena samo sa mlazom vode, samo zrakom ili kombinacijom voda-zrak.  

VODENA MASAŽA
Najčešće masaže izvode se sa posebnim JET-mlaznicama, koje iskorištavaju snagu vodene crpke, te uz Venturi efekt dodaju zrak i na taj način omogućuju snažan mlaz voda-zrak kroz mlaznice.  

ZRAČNA MASAŽA
Zračna masaža djeluje slično vodenoj masaži, sa razlikom što umjesto vode, u bazen upuhavamo velike količine zraka kroz posebne zračne injektore ili mlaznice.Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena