Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Oprema za bazen » Rukohvati
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Rukohvati

Rukohvati - držala za jednostavan izlazak ili ulazak u bazen ili whirlpool, izrađeni iz materijala INOX AISI-316. Opremljeni su vijcima i brtvama za namještanje.


 • Poseban ukrivljeni produženi rukohvat fi 43

  Poseban ukrivljeni produženi rukohvat fi 43

  Rukohvat za namještanje uz rub bazena koji u cjelosti ostaje iznad razine vode. Ukupna dužina 1250 mm. Izrađen iz inox-a AISI 316, te je zato primjeren i za bazene sa vrlo slanom vodom (dezinfekcija sa solju).

  Cijena: 518,00 EUR
  (3.902,87 KN)
 • Rukohvat - držač za bazensko stubište fi 43

  Rukohvat - držač za bazensko stubište fi 43

  Poseban rukohvat-držač izrađen za namještanje na stubište betonskog bazena (pločice, mozaik, boja,...).  Ukupna dužina 1220 mm. Izrađen iz inox-a AISI 316, te je zato primjeren i za bazene sa vrlo slanom vodom (dezinfekcija sa solju).

  Cijena: 912,00 EUR
  (6.871,46 KN)
 • Par širokih rukohvata fi 43

  Par širokih rukohvata fi 43

  Par širokih rukohvata za namještanje na rub bazena ili whirlpoola (masažni bazen) ili iznad dvodjelnih ljestvi za bazen. Ukupna dužina 800 mm. Izrađen iz inox-a AISI 316, te je zato primjeren i za bazene sa vrlo slanom vodom (dezinfekcija sa solju).

  Cijena: 733,00 EUR
  (5.522,79 KN)
 • Par uskih rukohvata fi 43

  Par uskih rukohvata fi 43

  Par uskih rukohvata za namještanje na rub bazena ili whirlpoola (masažni bazen) ili iznad dvodjelnih ljestvi za bazen. Ukupna dužina 470 mm. Izrađen iz inox-a AISI 316, te je zato primjeren i za bazene sa vrlo slanom vodom (dezinfekcija sa solju).

  Cijena: 659,00 EUR
  (4.965,24 KN)
Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena