Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Gradnja bazena » Ugradbeni elementi za BETONSKE bazene » Prodori za betonski bazen
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Prodori za betonski bazen

Prodori za bazen upotrebljavaju se kada želimo u stijenku bazena namjestiti različite priključke za usis ili povrat vode, za koje trebamo otvor kroz stijenku bazena. Pošto zasebne elemente ne možemo jednostavno samo namjestiti u stijenku bazena, potreban nam je neki dodatni element (prodor), koji će ići kroz stijenku bazena i služiti kao poveznica između cijevne instalacije na vanjskoj strani i elementa koji će biti ugrađen na unutarnju stijenku bazena. Prodor se prilikom gradnje ugradi u stijenku bazena. Na njega se zatim sa vanjske strane priključi cijevna instalacija, a na unutarnju stranu u bazenu, priključe se različiti elementi poput mlaznica, usisnog priključka, pneumatskih prekidača... Prodori za BETONSKI bazen razlikuju se od prodora za LINER bazene po tome što nemaju dodatnih brtvi niti udubljenja za navrtanje priključnih elemenata.


Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena