Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Gradnja bazena » Ugradbeni elementi za BETONSKE bazene » Skimmeri za betonske bazene
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Skimmeri za betonske bazene

Skimmer za bazen je ključni dio sistema za filtraciju bazenske vode kod skimmerskih bazena. Skimmer služi za usis bazenske vode iz bazena, koja zatim kreće kroz pješčani filter (voda dolazi i kroz podni ispust), gdje se filtrira te se pročišćena vraća u bazen kroz povratne mlaznice. (Postoje i bazeni sa prelivnim kanalom, u kojima voda otiče iz bazena preko prelivnog kanala umjesto kroz skimmer) Skimmer je namješten uz sam vrh stijenke bazena. Broj skimmera, koji su potrebni za bazen, ovisi o veličini bazena. Skimmeri za BETONSKE bazene razlikuju se od skimmera za liner bazene po tome što nemaju dodatne brtve i okvire, pošto nisu potrebni (bazen nije presvučen folijom).


Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena