Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Oprema za bazen » Rasvjeta bazena

Poštovani klijenti, obavještavamo vas da će Bazenska tehnika d.o.o. zbog korištenja kolektivnog godišnjeg odmora, biti ZATVORENA od 15.08.2022 do 05.09.2022 

Sve vaše narudžbe biti će obrađene nakon 06.09.2022 !

 

 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.
Naziv Cijena Količina
MODULATOR za LED reflektore LUMIPLUS 3.722,00 KN (493,99 €)
Daljinski upravljač za MODULATOR LUMIPLUS 2.110,00 KN (280,05 €)
WI-FI access point za MODULATOR LUMIPLUS 3.030,00 KN (402,15 €)
WI-FI access point sa modulatorom 6.318,00 KN (838,54 €)
Za kupovinu iznad 1000 KN dostava je besplatna.

POMOĆ PRILIKOM KUPOVINE

Za pomoć prilikom kupovine, izboru i podacima o proizvodima, nazovite
052 463 136 ili nam pišite
na e-poštu info@bazenska-trgovina.hr

Na telefonski broj iznad možete nas kontaktirati u radno vrijeme :

U GLAVNOJ SEZONI,
od 1. travnja do 15. rujna:
- radnim danom od 8:00 do 18:00 h
- i subotom od 8:00 do 12:00 h

IZVAN SEZONE,
od 16. rujna do 31. ožujka:
- radnim danom od 8:00 do 16:00 h.

Više o pomoći prilikom kupovine

Dostava proizvoda: Dobava po narudžbi
DOSTAVA PROIZVODA

Naručeni proizvodi biti će najvjerojatnije dostavljeni već slijedećeg radnog dana. Sve proizvode, koji su dostupni, otpremamo u 2-7 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe i uplate, ukoliko se dostavljaju na osnovi uplate po predračunu. Subotom, nedjeljom i praznicima ne vršimo otpremu.U primjeru posebnih zahtjeva, molimo Vas da iste upišete pod napomene na kraju narudžbe. U primjeru da određeni artikal nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-pošte ili telefonski, te se dogovoriti o dostavi naručenog artikla.

Prodajni uvjeti

Način plaćanja: Plaćanje po predračunu
NAČIN PLAĆANJA

Web trgovina nudi slijedeće mogućnosti plaćanja:

PPLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA
U primjeru da ste se odlučili za plaćanje prilikom preuzimanja, plaćanje ćete izvršiti poštaru prilikom dostave naručenog artikla, te će pošta u Vaše ime izvršiti uplatu na naš račun. Plaćanje prilikom preuzimanja moguće je za kupovinu u ukupnoj vrijednosti do 1.500,00 KN.

PLAĆANJE PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Prilikom izabira plaćanja po predračunu, nakon kupovine biti će Vam poslana obavijest o računu na koji je potrebno izvesti uplatu. U rubriku poziv na broj obvezno navedite broj narudžbe koji ćete zaprimiti u potvrdi o narudžbi na Vašu e-mail adresu.

Prodajni uvjeti

Upravljanje za LUMIPLUS ASTRAL

Upravljanje za LED reflektore LUMIPLUS ASTRAL ( 1.11 i 2.0 modele ) pomoću prijemnika i daljinskog upravljača ili pametnog telefona, koje omogućava uključivanje, izmjenu boja i predefiniranih programa LED reflektora serije LUMIPLUS.

Osnova za upravljanje LUMIPLUS reflektorima je modulator. Modulator se isporučuje sa prijemnom antenom sa pojačivačem signala.

Pomoću ugrađenih tastera moguće je regulirati izmjenu boja, predefiniranih programa, brzine i osvjetljenosti LED reflektora LUMIPLUS.

Za ugodnije upravljanje LUMIPLUS reflektorima preporučujemo uporabu daljinskog upravljača za modulator, kojim se povećava mogućnosti rada samog modulatora, te upravljanje istim do udaljenosti od 50mt od modulatora.

Najnoviji proizvod iz serije LUMIPLUS je WI-FI access point koji omogućuje upravljanje reflektorima preko aplikacije na pametnom telefonu. 

Na ovaj način možete upravljati rasvjetom u vašem bazenu bilo kada direktno preko vašeg pametnog telefona, naravno uzimajući u obzir domet bežične veze.

Postoje dvije varijante WI-FI access pointa, za postojeće instalacije koje već otprije imaju ugrađeno upravljanje preko modulatora ili varijanta WI-FI access pointa sa ugrađenim modulatorom u sklopu uređaja. 

Slični proizvodi