Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Njega bazenske vode » Sistemi za doziranje » Solinatori

Poštovani klijenti, obavještavamo vas da će Bazenska tehnika d.o.o. zbog korištenja kolektivnog godišnjeg odmora, biti ZATVORENA od 15.08.2022 do 05.09.2022 

Sve vaše narudžbe biti će obrađene nakon 06.09.2022 !

 

 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.
Naziv Cijena Količina
ZODIAC eXO iQ 10 do 40m3 13.886,36 KN
ZODIAC eXO iQ 18 do 70m3 15.739,11 KN
ZODIAC eXO iQ 22 do 90m3 18.518,24 KN
ZODIAC eXO iQ 35 do 140m3 20.741,54 KN
ZODIAC pH link - modul 6.938,55 KN
ZODIAC DUAL link - modul 10.004,85 KN
Za kupovinu iznad 1000 KN dostava je besplatna.

POMOĆ PRILIKOM KUPOVINE

Za pomoć prilikom kupovine, izboru i podacima o proizvodima, nazovite
052 463 136 ili nam pišite
na e-poštu info@bazenska-trgovina.hr

Na telefonski broj iznad možete nas kontaktirati u radno vrijeme :

U GLAVNOJ SEZONI,
od 1. travnja do 15. rujna:
- radnim danom od 8:00 do 18:00 h
- i subotom od 8:00 do 12:00 h

IZVAN SEZONE,
od 16. rujna do 31. ožujka:
- radnim danom od 8:00 do 16:00 h.

Više o pomoći prilikom kupovine

Dostava proizvoda: Predviđeni rok dobave je 10 do 20 radnih dana.
DOSTAVA PROIZVODA

Naručeni proizvodi biti će najvjerojatnije dostavljeni već slijedećeg radnog dana. Sve proizvode, koji su dostupni, otpremamo u 2-7 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe i uplate, ukoliko se dostavljaju na osnovi uplate po predračunu. Subotom, nedjeljom i praznicima ne vršimo otpremu.U primjeru posebnih zahtjeva, molimo Vas da iste upišete pod napomene na kraju narudžbe. U primjeru da određeni artikal nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-pošte ili telefonski, te se dogovoriti o dostavi naručenog artikla.

Prodajni uvjeti

Način plaćanja: Plaćanje po predračunu
NAČIN PLAĆANJA

Web trgovina nudi slijedeće mogućnosti plaćanja:

PPLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA
U primjeru da ste se odlučili za plaćanje prilikom preuzimanja, plaćanje ćete izvršiti poštaru prilikom dostave naručenog artikla, te će pošta u Vaše ime izvršiti uplatu na naš račun. Plaćanje prilikom preuzimanja moguće je za kupovinu u ukupnoj vrijednosti do 1.500,00 KN.

PLAĆANJE PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Prilikom izabira plaćanja po predračunu, nakon kupovine biti će Vam poslana obavijest o računu na koji je potrebno izvesti uplatu. U rubriku poziv na broj obvezno navedite broj narudžbe koji ćete zaprimiti u potvrdi o narudžbi na Vašu e-mail adresu.

Prodajni uvjeti

Solinator ZODIAC eXO iQ

Primjereni za bazene do 150 m3  vode. Ćelija iz titana sa dugim vijekom trajanja.

Izvedbe:
eXO iQ 10 : Za bazene do max 40 m3 vode

eXO iQ 18 : Za bazene do max 70 m3 vode

eXO iQ 22 : Za bazene do max 100 m3 vode

eXO iQ 35 : Za bazene do max 150 m3 vode

Moguća dogradnja sistemom pH link (izmjera i doziranje pH -) ili DUAL link (izmjera pH i klor-redox te doziranje pH i regulacija proizvodnje ćelije)

Uz module pH link i DUAL link isporučuje se nosač sondi i njektora, sonda pH ( ili pH + redox za DUAL link ) i injektor za pH-.

Dogradnja modula pH link ili DUAL link vrlo je jednostavna, skine se donji poklopac solinatora te se na već predviđen konektor priključi kabel modula. Modul se zatim jednostavno namjesti na donji dio solinatora.  

O solinatorima

Solinatori za dezinfekciju sa soli su uređaji koji uz pomoć u vodi rastopljene soli proizvode klor u bazenskoj vodi. Zato nema više mirisa po kloru, crvenih očiju i isušene kože nakon kupanja.

Svi solinatori iz naše ponude imaju samočisteće ćelije sa izmjenom polariteta. Solinatori imaju također i ljestvicu za svijetleći prikaz (LED diode) koji upozoravaju na premalu koncentraciju soli ili nedostatak protoka vode.

Možemo ponuditi i solinatore za privatne bazene do 300 m vode (max. 350 m3).

Princip djelovanja dezinfekcije sa soli

To je takozvani sistem "slane" vode, koji djeluje u potpunosti bez klorovih proizvoda. Sol je prirodna tvar, u prirodi zastupljena u velikim količinama. Po svom sastavu (NaCl) sasvim je prikladan za uporabu u dezinfekciji bazenske vode. Sol se dodaje direktno u bazensku vodu. U vrlo kratkom se vremenu u potpunosti otopi. Prilikom postupka elektrolize, sol otopljena u bazenskoj vodi razgrađuje se te stvara potklorovu kiselinu HOCl koja ima dezinfekcijska svojstva, te ista uništava alge, klice i bakterije. Prilikom dezinfekcijske reakcije ponovno nastaje sol. Tako se zatvara idealni krug dezinfekcije sa soli.

Možemo ponuditi i solinatore za privatne bazene do 300 m vode (max. 350 m3).

 Napomena: Za soljenje bazenske vode upotrebljavajte samo pročišćenu, najbolje tabletiranu sol bez joda i drugih primjesa.

Preporuka: Maksimalna proizvodnja klora znači da solinator može proizvesti dovoljno klora za dezinfekciju vode u bazenu kod normalnih uvjeta korištenja bazena. Prilikom povećane potrošnje klora zbog većeg broja kupača i više temperature vode, solinator će raditi neprekidno uz punu snagu kako bi proizveo dovoljnu količinu klora, a što znači da će se i ćelija brže istrošiti. 
Prilikom kupnje solinatora preporučujemo da isti ima nešto proizvodne snage u rezervi. Tako će solinator djelovati manjom snagom radi čega će i ćelija duže trajati.

Slični proizvodi