Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Njega bazenske vode » Sredstva za dezinfekciju vode
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Sredstva za dezinfekciju vode

Iz okoline se u vodu unose nečistoće, klice i bakterije koje mogu ugroziti vaše zdravlje. Sa oksidacijskim sredstvima poput klora i aktivnog kisika možete dezinficirati vodu u vašem bazenu.  Kod temperature vode iznad 20 ºC, klice i bakterije se znatno brže razmnožavaju. Kako bi to spriječili, upotrebljavamo oksidacijska sredstva u obliku stabiliziranih klorovih proizvoda, ili proizvoda na osnovi aktivnog kisika. Takvi proizvodi uništavaju klice i bakterije te na taj način dezinficiraju vodu u vašem bazenu. Idealna koncentracija klora je: 0,6 - 1,0 mg/l (koncentracija aktivnog kisika neka bude iznad 5 mg/l).


 • CHLOR - SCHOCK - OXY granulat

  CHLOR - SCHOCK - OXY granulat

  Specijalni preparat za šok kloriranje na osnovi klora i kisika. Izuzetno snažna oksidacija i brza razgradnja klora. Brzotopivi granulat, bez ostataka.

  Dostupno u pakiranjima 1kg.

  Cijena: 19,00 EUR
  (143,16 KN)
 • Klor granulat

  Klor granulat

  Stabilizirani klor u čvrstom obliku, sadrži 56% aktivnog klora, primjeren je također i za vrlo tvrdu vodu, topi se brzo i bez ostataka. Stabiliziran je protiv brzog razgrađivanja kod viših temperatura i utjecaja sunca.

   

  Cijena: 19,00 EUR
  (143,16 KN)
 • Velike klorove tablete 200 g

  Velike klorove tablete 200 g

  90% klora, bez vapnenca, za dugotrajnu dezinfekciju vode. 1 tableta-200 g, stabilizirane protiv brzog ishlapljivanja uslijed povišene temperature i utjecaja svjetlosti.

  Dostupno u pakiranjima od 1kg.

  Cijena: 16,00 EUR
  (120,55 KN)
 • Multifunkcijske tablete 200g

  Multifunkcijske tablete 200g

  Polakotopive tablete sa više od 80% aktivnog klora za dezinfekciju, sa pridodanim sredstvima za spriječavanje nastanka algi i bistrenje vode, stabilizirane protiv brze razgradnje klora.

  Dostupno u pakiranjima od 1kg.

  Cijena: 18,00 EUR
  (135,62 KN)
Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena