Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Oprema za bazen » Filterni uređaji za bazene » Filteri za bazene
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Filteri za bazene

 • Filter LISBOA - VAGNER

  Filter LISBOA - VAGNER

  Filter za bazen izrađen iz poliestera, sa završnom zaštitom iz poliuretanskog premaza. Sa poklopcem pričvršćenim vijcima i bočnim priključkom za izbirni 6 putni ventil.  Opremljen sa bočnim 6-putnim ventilom, manometrom pritiska, ispusnim ventilom za zrak i ventilom za ispust vode.

  Cijena: 4.620,00 KN
 • Filter ASTER - ASTRAL

  Filter ASTER - ASTRAL

  Filter za bazen izrađen iz laminiranog poliestera ojačanog staklenim vlaknima. Sa poklopcem na pričvršćivanje bez vijaka i bočnim priključkom za izbirni 6 putni ventil.  Opremljen sa manometrom pritiska, ispusnim ventilom za zrak i ventilom za ispust vode.

  Cijena: 5.797,00 KN
 • Filter VESUBIO fi 600, 14 m3/h - ASTRAL

  Filter VESUBIO fi 600, 14 m3/h - ASTRAL

  Filter za bazen Astral VESUBIO fi600 promjera sa bočnim priključkom za izbirni 6 putni ventil.  Opremljen sa manometrom pritiska, ispusnim ventilom za zrak i ventilom za ispust vode.

  Protok filtera; 16 mc/h.

   

  Cijena: 3.760,00 KN
 • Filter MILLENIUM - ASTRAL

  Filter MILLENIUM - ASTRAL

  Filter za bazen izrađen iz jednog komada, sa transparentnim poklopcem i bočnim priključkom za 6 putni izbirni ventil. Opremljen sa manometrom pritiska, ispusnim ventilom za zrak i ventilom za ispust vode.

  Cijena: 4.960,00 KN
 • Filter BOBINATO ( BERLIN ) - ASTRAL

  Filter BOBINATO ( BERLIN ) - ASTRAL

  Filter za bazen izrađen iz jednog komada te ojačan staklenim vlaknima, izrađen po istoj tehnologiji koja se primjenjuje za javne bazene. Sa poklopcem fi230 pričvršćenim vijcima i bočnim priključkom za izbirni 6 putni ventil.  Opremljen sa manometrom pritiska, ispusnim ventilom za zrak i ventilom za ispust vode.

  Cijena: 6.705,00 KN
 • Filter CANTABRIC - ASTRAL

  Filter CANTABRIC - ASTRAL

  Filter za bazen izrađen iz dva termičkim varom spojena dijela.  Opremljen manometrom pritiska, ispusnim ventilom za zrak i ventilom za ispuštanje vode.

  Cijena: 4.632,00 KN
Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena