Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Gradnja bazena » Ugradbeni elementi za LINER bazene » Prodori za LINER bazen
 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.

Prodori za LINER bazen

Prodori za bazen upotrebljavaju se kada želimo u stijenku bazena namjestiti različite priključke za usis ili povrat vode, za koje trebamo otvor kroz stijenku bazena. Pošto zasebne elemente ne možemo jednostavno samo namjestiti u stijenku bazena, potreban nam je neki dodatni element (prodor), koji će ići kroz stijenku bazena i služiti kao poveznica između cijevne instalacije na vanjskoj strani i elementa koji će biti ugrađen na unutarnju stijenku bazena. Prodor se prilikom gradnje ugradi u stijenku bazena. Na njega se zatim sa vanjske strane priključi cijevna instalacija, a na unutarnju stranu u bazenu, priključe se različiti elementi poput mlaznica, usisnog priključka, pneumatskih prekidača... Prodori za LINER bazene razlikuju se od prodora za BETONSKE bazene po tome što imaju dodatne brtve i predviđeno udubljenje za navrtanje elemenata sa brtvama.


Priprema bazena za zimski period
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena