Pozovite za pomoć prilikom kupnje ili za informacije o proizvodima Više o pomoći
Bazenska tehnika » Njega bazenske vode » Sistemi za doziranje » Solinatori

Poštovani klijenti, obavještavamo vas da će Bazenska tehnika d.o.o. zbog korištenja kolektivnog godišnjeg odmora, biti ZATVORENA od 15.08.2022 do 05.09.2022 

Sve vaše narudžbe biti će obrađene nakon 06.09.2022 !

 

 

Bazeni - oprema

Bazen vam jednostavno i mi kompletno opremimo!
Imamo više od 10 godina iskustva sa opremom i održavanjem bazena svih vrsta. Više o modelima bazena, načinima gradnje te mogućnosti različite opreme, pogledajte na web stranici.

Bazenske kupole

Potpuna zaštita za vaš bazen. Pomična kupola je također i najsigurniji način za spriječavanje nesretnih događaja radi bazena, pošto je kod zatvorene kupole u potpunosti onemogućen pristup bazenu maloj djeci ili domaćim životinjama.
Naziv Cijena Količina
VA SALT SMART C10 - do 25m3 11.475,00 KN
VA SALT SMART C15 - do 50m3 12.375,00 KN
VA SALT SMART C20 - do 70m3 13.200,00 KN
VA SALT SMART C25 - do 125m3 14.700,00 KN
Kit za izmjeru klora - redox 1.680,00 KN
Ćelija za izmjeru slobodnog klora 15.573,75 KN
Sonda za izmjeru saliniteta - kit 1.206,25 KN
Sonda za izmjeru temperature - kit 591,25 KN
Za kupovinu iznad 1000 KN dostava je besplatna.

POMOĆ PRILIKOM KUPOVINE

Za pomoć prilikom kupovine, izboru i podacima o proizvodima, nazovite
052 463 136 ili nam pišite
na e-poštu info@bazenska-trgovina.hr

Na telefonski broj iznad možete nas kontaktirati u radno vrijeme :

U GLAVNOJ SEZONI,
od 1. travnja do 15. rujna:
- radnim danom od 8:00 do 18:00 h
- i subotom od 8:00 do 12:00 h

IZVAN SEZONE,
od 16. rujna do 31. ožujka:
- radnim danom od 8:00 do 16:00 h.

Više o pomoći prilikom kupovine

Dostava proizvoda: Predviđeni rok dobave je 10 do 20 radnih dana.
DOSTAVA PROIZVODA

Naručeni proizvodi biti će najvjerojatnije dostavljeni već slijedećeg radnog dana. Sve proizvode, koji su dostupni, otpremamo u 2-7 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe i uplate, ukoliko se dostavljaju na osnovi uplate po predračunu. Subotom, nedjeljom i praznicima ne vršimo otpremu.U primjeru posebnih zahtjeva, molimo Vas da iste upišete pod napomene na kraju narudžbe. U primjeru da određeni artikal nije dostupan, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-pošte ili telefonski, te se dogovoriti o dostavi naručenog artikla.

Prodajni uvjeti

Način plaćanja: Plaćanje po predračunu
NAČIN PLAĆANJA

Web trgovina nudi slijedeće mogućnosti plaćanja:

PPLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA
U primjeru da ste se odlučili za plaćanje prilikom preuzimanja, plaćanje ćete izvršiti poštaru prilikom dostave naručenog artikla, te će pošta u Vaše ime izvršiti uplatu na naš račun. Plaćanje prilikom preuzimanja moguće je za kupovinu u ukupnoj vrijednosti do 1.500,00 KN.

PLAĆANJE PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Prilikom izabira plaćanja po predračunu, nakon kupovine biti će Vam poslana obavijest o računu na koji je potrebno izvesti uplatu. U rubriku poziv na broj obvezno navedite broj narudžbe koji ćete zaprimiti u potvrdi o narudžbi na Vašu e-mail adresu.

Prodajni uvjeti

Solinator VA SALT SMART - VAGNER

Primjereni za bazene do 125 m3  vode (max 130 m3 ). Ćelija iz titana sa dugim vijekom trajanja.

Ovi solinatori imaju ugrađenu izmjeru pH vrijednosti vode preko sonde, te dozator za sredstvo za smanjivanje pH vode. 

Izvedbe:
VA SALT SMART C10 : Za bazene do max 25 m3 vode

VA SALT SMART C15 : Za bazene do max 50 m3 vode

VA SALT SMART C20 : Za bazene do max 70 m3 vode

VA SALT SMART C25 : Za bazene do max 125 m3 vode

U kompletu uz solinator isporučuje se sonda za mjerenje pH vrijednosti vode, injektor za doziranje, nosači za sondu i injektor (obujmice za cijevi fi50x1/2") te tekućina za kalibriranje sonde.

OPCIJE :

VA SALT  SMART solinatore moguće je u potpunosti automatizirati na način da uz zadanu vrijednost pH, mogu održavati i željenu vrijednost klora u vodi.

Željenu vrijednost klora u vodi može se ostvariti namještanjem sonde za redox ili ćelije sa izmjerom slobodnog klora u vodi (trenutačno očitanje, za javne objekte).

Uz gore navedene opcije, moguće je solinator opremiti sondom za izmjeru i prikaz temperature, te sondom za izmjeru saliniteta vode.

O solinatorima

Solinatori za dezinfekciju sa soli su uređaji koji uz pomoć u vodi rastopljene soli proizvode klor u bazenskoj vodi. Zato nema više mirisa po kloru, crvenih očiju i isušene kože nakon kupanja.

Svi solinatori iz naše ponude imaju samočisteće ćelije sa izmjenom polariteta. Solinatori imaju također i ljestvicu za svijetleći prikaz (LED diode) koji upozoravaju na premalu koncentraciju soli ili nedostatak protoka vode.

Možemo ponuditi i solinatore za privatne bazene do 300 m vode (max. 350 m3).

Princip djelovanja dezinfekcije sa soli

To je takozvani sistem "slane" vode, koji djeluje u potpunosti bez klorovih proizvoda. Sol je prirodna tvar, u prirodi zastupljena u velikim količinama. Po svom sastavu (NaCl) sasvim je prikladan za uporabu u dezinfekciji bazenske vode. Sol se dodaje direktno u bazensku vodu. U vrlo kratkom se vremenu u potpunosti otopi. Prilikom postupka elektrolize, sol otopljena u bazenskoj vodi razgrađuje se te stvara potklorovu kiselinu HOCl koja ima dezinfekcijska svojstva, te ista uništava alge, klice i bakterije. Prilikom dezinfekcijske reakcije ponovno nastaje sol. Tako se zatvara idealni krug dezinfekcije sa soli.

Možemo ponuditi i solinatore za privatne bazene do 300 m vode (max. 350 m3).

 Napomena: Za soljenje bazenske vode upotrebljavajte samo pročišćenu, najbolje tabletiranu sol bez joda i drugih primjesa.

Preporuka: Maksimalna proizvodnja klora znači da solinator može proizvesti dovoljno klora za dezinfekciju vode u bazenu kod normalnih uvjeta korištenja bazena. Prilikom povećane potrošnje klora zbog većeg broja kupača i više temperature vode, solinator će raditi neprekidno uz punu snagu kako bi proizveo dovoljnu količinu klora, a što znači da će se i ćelija brže istrošiti. 
Prilikom kupnje solinatora preporučujemo da isti ima nešto proizvodne snage u rezervi. Tako će solinator djelovati manjom snagom radi čega će i ćelija duže trajati.

Slični proizvodi